Eventyr for voksne og meg

Eventyr for de voksne følger mange av de samme reglene og rutinene som vanlige eventyr. Den store forskjellen er at innholdet er mer seksualisert og/eller mer beskrivende når det kommer til vold.

I disse eventyrene så finner man gjerne de som drikker enormt og da går amok i barer og andre steder. Så kommer det overnaturlige skikkelser som utnytter mulighetene som alkohol og annet åpner for.

Huldra og andre vakre skikkelser forfører og fortærer uskyldige og skyldige. Selve akten blir gjerne beskrevet i detalj. Det er ikke helt på høyde med de erotiske novellene vi ser i dag, men det er ikke noe man leser for barn.

Ikke enkelt å få skrevet ned

Konservative og kristne diktere reiste rundt og ble både overasket og forferdet over å høre de mange erotiske eventyrene. Det var langt ifra alle som ble skrevet ned og de som ble skrevet ned ble lenge skjult. Så det eksisterer få kopier av disse og de er ikke like populære som mange andre. Heldigvis så har interessen tatt seg opp og mange er funnet frem igjen.

Om meg

Det kan virke litt rart å sette opp ”om meg” seksjonen sammen med erotiske eventyr. Men for meg var det de erotiske eventyrene som tente interessen for eventyr. Det viste meg at eventyr var så mye mer enn bare enkle fortellinger om Askeladden og prinsesser.

Jeg har rukket å bli 30 år, er kvinne og har som mål å hjelp å få de erotiske eventyrene frem i lyset igjen.